سالاد رنگین کمانی؛ چشم نواز و لذیذ

به گزارش ساعت شیک، سالاد رنگین کمان یکی از انواع سالاد های سرد است که به علت داشتن مرغ و لوبیا در ترکیباتش بسیار خوشمزه و مغذی است.

سالاد رنگین کمانی؛ چشم نواز و لذیذ

سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیبات کاملی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

سالاد ها معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد رنگین کمانی یکی از انواع سالاد های سرد و خوشمزه است که به علت داشتن سبزیجات رنگی ظاهر بسیار زیبا و چشم نوازی دارد. این سالاد با داشتن مرغ و لوبیا در ترکیباتش یک سالاد بسیار مقوی و مغذی است که می تواند جایگزین وعده اصلی غذایی نیز باشد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد رنگین کمانی همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد رنگین کمانی

سینه مرغ: 1 عدد

گوجه گیلاسی: 1 لیوان

پیاز قرمز: 1 عدد

خیار: 2 عدد

کاهو: 500 گرم

لوبیا قرمز پخته: 1 لیوان

کلم برگ قرمز: 2 برگ

فلفل دلمه ای زرد: 1 عدد

مواد لازم برای سس سالاد

ماست هم زده یا یونانی: 3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

پودر آویشن: یک چهارم قاشق چای خوری

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد ها از آن استفاده کرد.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به مقدار کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی گیرند.

2 ـ نکات مربوط به فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و بعلاوه برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و برطرف یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

3 ـ نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای مشخص کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

طرز تهیه سالاد رنگین کمانی

1 ـ برای آغاز کار ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه با پیاز، سیر و نمک و فلفل و کمی آب روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا مرغ بپزد.

2 ـ کاهو را خرد کنید و داخل ظرف مناسب بریزید. کلم برگ را هم خرد کنید و به آن اضافه کنید.

3 ـ خیار، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید؛ سپس مرغ پخته و لوبیا قرمز پخته را اضافه کنید و همه مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

4 ـ ماست را داخل یک کاسه مناسب بریزید و فلفل قرمز، نمک، آویشن و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس سس آماده را روی سالاد بریزید و همه مواد را زیر و رو کنید تا مزه سس به خورد سالاد برود. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف سرو بکشید، نوش جان.

منبع: فرارو

منبع: فرادید

به "سالاد رنگین کمانی؛ چشم نواز و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد رنگین کمانی؛ چشم نواز و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید