طرز تهیه نان کروتان خانگی: نان کتوژنیک

به گزارش ساعت شیک، در دستورالعمل امروز طرز تهیه نان کروتان خانگی را آموزش می دهیم. این نان مناسب رژیم کتوژنیک است و اگر در پی لاغری با رژیم کتویی هستید، این نام می تواند در فهرست خوردنی های شما قرار بگیرد. نان کروتان یا کروتن، نان برشته مربعی شکل کوچک و معطری است که در کنار بسیاری از پیش غذاها و سالادها قابل سرو است.

طرز تهیه نان کروتان خانگی: نان کتوژنیک

این نان فرانسوی، اصولا به شکل سوخاری با ادویه های مختلف درست می گردد. طعم و بافت نان کروتان به گونه ای است که می توان از آن در تهیه اسنک برای میان وعده استفاده کرد که اتفاقا محبوبیت زیادی هم دارد. یکی از کاربردهای این نان کتویی، ریختن آن بر روی سانواع سالاد، به خصوص بر روی سالادهای یونانی یا سالاد سزار، است.

در شرح رژیم کتوژنیک (رژیم کتو) باید گفت در این رژیم، اندازه کربوهیدرات بسیار کم اما مقادیر چربی دریافتی بالا است. در بسیاری از مطالعات تایید شده که رژیم کتویی در کاهش وزن و سلامتی بسیار موثر است. رژیم کتو به ویژه برای از دست دادن چربی اضافی بدن بدون گرسنگی و برای بهبود دیابت نوع دو یا سندرم متابولیک هم مفید است. پس، در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه نان کروتان خوشمزه، مفید و بدون گلوتن در منزل آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه نان کروتان خانگی کتوژنیک

  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 150 تا 200 گرم
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین سه چهارم فنجان (60 گرم)
  • آرد بادام یک چهارم فنجان (140 گرم)
  • پودر اسفرزه (آسیاب شده) یک سوم فنجان
  • بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • سرکه سیب دو قاشق چای خوری
  • آب جوش یک چهارم فنجان
  • سفیده تخم مرغ سه عدد

طرز تهیه نان کروتان خانگی کتوژنیک

مرحله اول

برای آغاز تهیه نان کروتان خانگی ابتدا، فر را برای رسیدن به درجه 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. برای تهیه این نان می توانید سرکه سیب و آرد بادام خانگی را که از قبل در منزل تهیه نموده اید، بهره ببرید.

مرحله دوم

یک کاسه میانه بردارید. آرد بادام خانگی، بیکینگ پودر، پودر اسفرزه آسیاب شده و نمک را به آن اضافه نموده و آغاز به همزدن کنید.

مرحله سوم

حالا آب را در یک شیرجوش بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس، آب جوش، سرکه سیب و سه سفیده تخم مرغ را به ظرف مواد قبلی اضافه کنید. سپس، با یاری یک هم زن دستی حدود 30 دقیقه مواد را مخلوط کنید. تا زمانی که مواد کاملا قوام پیدا نمایند.

مرحله چهارم

دستان خود را مرطوب کنید و خمیر نان را کف سینی فر قرار دهید. با یاری دستان خود سطح خمیر را صاف کنید. حواستان باشد که خمیر نان پس از پخته شدن بزرگ تر می گردد و به فضای بیشتری احتیاج دارد. سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید. اجازه دهید نان به مدت 40 دقیقه پخته گردد. سپس، سینی فر را بیرون بیاورید تا خنک گردد.

مرحله پنجم

در تهیه نان کروتان، باید نان پخته شده را به تکه های کوچک مربع تقسیم کنید. در همان حین دمای فر را برای رسیدن به دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مرحله ششم

مربع های نان را کف سینی فر بریزید. روی آن ها را با کره پاستوریزه آب شده و پودر پنیر پارمسان بپوشانید. سینی را درون فر قرار دهید تا به مدت پنج تا هفت دقیقه سرخ شوند و رنگی طلایی مایل به قهوه ای به خود بگیرند. حواستان باشد در این مدت مدام نان ها را آنالیز کنید تا نسوزند. نان کروتان خانگی شما آماده است. نوش جان!

فوت و فن های طرز تهیه نان کروتان خانگی کتوژنیک

  • مکعب های نان کروتان را می توانید روی انواع سوپ یا در انواع سالاد مانند: سالاد ایتالیایی پانزنلا یا سالاد سزار بهره ببرید.
  • برای سوخاری کردن نان ها می توانید همراه با کره و پودر پارمسان از پودر سیر و انواع ادویه ها هم بهره ببرید.
  • این نان کروتان فاقد گلوتن است و برای افرادی که بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن دارند، برترین گزینه است.
  • این اندازه نان حدود 259 کیلوکالری دارد اما به علت کتوژنیک بودن آن به هیچ عنوان باعث افزایش وزن نخواهد شد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه نان کروتان خانگی: نان کتوژنیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان کروتان خانگی: نان کتوژنیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید