طرز تهیه گشنیز پلو

به گزارش ساعت شیک، گشنیز پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی است. این غذا را می توان با گوشت، مرغ، ماهی و میگو تهیه کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه به همراه مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه گشنیز پلو

مواد لازم برای تهیه گشنیز پلو با مرغ

  • گوشت مرغ چهار تکه
  • پیاز یک عدد
  • کره 80 گرم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
  • گشنیز خرد شده 400 گرم
  • استاک مرغ به میزان لازم
  • زعفران سه قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ

مرحله اول

30 گرم کره را به همراه میزانی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید، پیاز های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. تکه های مرغ را در ظرف بریزید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. مواد را تفت دهید تا رنگشان تغییر نموده و طلایی گردد.

مرحله دوم

استاک مرغ و 1 قاشق سوپ خوری زعفران را به مواد اضافه کنید و زیر حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد از آنکه جوشید حرارت را کم کنید و 45 دقیقه مرغ را بپزید.

مرحله سوم

رب را در ماهیتابه به همراه کمی روغن تفت دهید و 20 دقیقه قبل از پختن مرغ به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

برنج را آبکش کنید. داخل قابلمه مورد نظرتان کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و بعد گشنیز روی آن بریزید اینکار را به ترتیب انجام دهید و گشنیز را لا به لای برنج بریزید تا لایه آخر برنج سفید باشد. درب قابلمه را ببندید و حرارت گاز را زیاد کنید.

مرحله پنجم

وقتی بخار برنج عایدی، کره به جامانده و روغن را داغ کنید و روی آن بریزید. زعفران را دم کنید و بعد میزانی از برنج را داخل ظرف زعفران ریخته و هم بزنید و سپس روی برنج بریزید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. در آخر گشنیزپلو و مرغ ها را در ظروف دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه استاک مرغ

تکه های استخوان مرغ (کتف، گردن و غیره) را داخل قابلمه بریزید، پیاز هویج، تره فرنگی و کرفس را روی آن بریزید و بعد میزانی آب سرد روی مواد ریخته و روی حرارت ملایم حدود 2 ساعت بپزید. بعد از اینکه استاک آماده شد آن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه گشنیز پلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گشنیز پلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید