مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می نماید؟

به گزارش ساعت شیک، اگر شما فردی هستید که به طور منظم میوه، سبزیجات و سایر غذاهای ضد سرطان را مصرف می کنید، مقداری کره را در ترکیب غذایی خود بگنجانید.

مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می نماید؟

به عنوان تقویت نماینده فوری طعم، کره می تواند طعم غذاهای مورد علاقه ما را افزایش دهد، با این حال، مدت هاست که به بسیاری از ما گفته می گردد که مصرف این مکمل خامه ای را به علت محتوای چربی اشباع بالای آن به حداقل برسانیم.

نتایج تحقیقات نوظهور از دهه 1950، با نام فرضیه رژیم غذایی قلب، نشان داد که مصرف چربی های اشباع شده خطراتی را برای سلامت قلب ما بر اساس نظر فعلی در غدد درون ریز، دیابت و چاقی ایجاد می نماید.

برای چندین دهه، بسیاری از ما معتقد بودیم که کره برای سلامت ما بد است، با این حال، نتایج تحقیقات جدیدتر این ادعا را تغییر داده است. زمانی که کره با دقت مصرف گردد، ممکن است واقعا برای سلامتی ما مفید باشد به ویژه هنگامی که صحبت از خطر سرطان است.

کره با سرطان مقابله می نماید؟

ما با یاری بتاکاروتن کره با سرطان مقابله می کنیم. به گفته موسسه ملی سرطان ایالات متحده، این آنتی اکسیدان غذایی به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از مواد شیمیایی مضر به نام رادیکال های آزاد یاری می نماید؛ چنین آسیبی با ایجاد سرطان مرتبط است.

دریافت اندازه زیادی بتاکاروتن از رژیم غذایی مهم است، اما مکمل ها داستان دیگری هستند. کارشناسان مرکز کوه سینا گزارش کردند که چگونه بعضی از نتایج تحقیقات نشان داده اند که مکمل های بتاکاروتن ممکن است خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان ریه را در افراد سیگاری افزایش دهند.

شرح احتمالی برای این ارتباط این است که منابع غذایی بتاکاروتن نسبت به مکمل ها، محافظت بیشتری در برابر آسیب سلولی دارند.

کره تنها یکی از بسیاری از محصولات لبنی است و رابطه بین مصرف لبنیات و خطر ابتلا به سرطان هنوز احتیاج به تحقیقات بیشتری دارد. این امر به ویژه در خصوص انواع مختلف سرطان صادق است. به عنوان مثال، بتاکاروتن موجود در کره ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه یا سرطان پروستات یاری کند، اما بعضی از کارشناسان در خصوص لبنیات برعکس می گویند.

مارگارین ماننده کره حیوانی با سرطان مقابله می نماید؟

دکتر مرو مورس از مرکز پزشکی یکپارچه اندرسون اظهار کرد: ما شواهدی داریم که نشان می دهد ارتباط قوی تری با مصرف لبنیات و ایجاد سرطان پروستات وجود دارد.

وی اضافه کرد: لبنیات در عوض ممکن است در محافظت در برابر سرطان سینه و کولورکتال موثرتر باشد. در حالی که کره ممکن است به طور بالقوه محافظتی در برابر انواع خاصی از سرطان داشته باشد، آیا می توان همین موضوع را در خصوص مارگارین نیز بیان نمود؟

این جایگزین محبوب کره در طول سال ها کمی تغییر نموده است. انتشارات سلامت هاروارد گزارش کرد که در گذشته، مارگارین حاوی مقادیر بیشتری چربی ترانس بود.

چربی های ترانس با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و کلسترول بالا مرتبط هستند. علاوه بر این، تحقیقاتی که در سال 2012 در مجله بین المللی سرطان منتشر شد، نشان داد که محتوای چربی ترانس موجود در مارگارین با افزایش حساسیت به بعضی سرطان ها ازجمله سرطان ریه، رکتوم و سینه مرتبط است.

از آن موقع، بسیاری از مارگارین ها چربی های ترانس را حذف نموده اند و در عوض سرشار از چربی های غیراشباع (چربی های سالم) شدند،با این حال، کره و مارگارین هر دو دارای کالری بالایی هستند که در صورت مصرف بیش از حد می توانند خطراتی برای سلامتی ایجاد نمایند.

کارشناسان توصیه کردند کره ای را انتخاب کنید که از گاوهای علف خوار تهیه شدند یا از اسپری های زیتون یا آووکادو بهره ببرید، زیرا اینها منابع غنی تری از بتاکاروتن برای مبارزه با سرطان هستند. فقط مراقب هرگونه اضافه کردنی در لیست مواد تشکیل دهنده محصول باشید.

مواد تشکیل دهنده کره کدامند؟

کره منبع غذایی غنی از اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) است، بعلاوه منبع خوبی از ویتامین A (به وسیله محتوای بتاکاروتن) است. با این حال، کره منبع غنی چربی اشباع شده (از جمله اسید میریستیک) و کلسترول محسوب می گردد که هر دو با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط هستند.

همانطور که در بالا ذکر شد، کره حاوی اسید لینولئیک کونژوگه است و نتایج تحقیقات نشان می دهد، خواص ضد سرطان سینه دارد اما چربی کره باعث افزایش سرطان سینه می گردد و شواهد اپیدمیولوژیک نشان می دهد که این عامل بر اثرات بالقوه مثبت محتوای اسید لینولئیک کونژوگه آن غلبه می نماید.

چه اندازه کره مصرف کنیم؟

توصیه شده است که مصرف چربی اشباع خود را به کمتر از 10 درصد از کل کالری روزانه خود محدود کنید، به عنوان مثال، اگر روزانه 2000 کالری مصرف می کنید، این معادل 22 گرم چربی اشباع شده یا تقریبا سه قاشق غذاخوری (42 گرم) کره است، بنابراین، بهتر است یک تا 2 قاشق غذاخوری (14 تا 28 گرم) در روز همراه با سایر چربی های سالم مانند روغن زیتون، آجیل، دانه ها، روغن نارگیل، آووکادو و ماهی های چرب مصرف گردد.

کلام آخر

کره سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفیدی مانند بوتیرات و اسید لینولئیک کونژوگه است. محصولات لبنی پرچرب مانند کره با کاهش خطر چاقی، دیابت و مسائل قلبی مرتبط هستند با این حال، کره سرشار از کالری و چربی اشباع شده نیز است و باید در حد اعتدال از آن لذت برد. بهتر است آن را در کنار ترکیبی از چربی های مفید برای قلب مانند روغن زیتون، آووکادو، آجیل، دانه ها و ماهی های چرب مصرف کنید.

منبع: گردشبان

به "مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید