معماران داخلی مشهور دنیا و آثار قابل توجه دکوراسیون آنها

به گزارش ساعت شیک، معماران مشهور زیادی هستند که اثر خود را در تاریخ دنیا گذاشته اند. دهه هاست که درباره این معماران به لطف آثاری که از خود به جای گذاشته اند صحبت می گردد. معماران مشهوری که هوش را با خلاقیت ترکیب می کنند ، با ساختمان های ویژه ای که هم تاریخ و هم دانش دوره های خودشان را به آینده منتقل می کنند ، توجه همگان را به آثار خود جلب می کنند. در این مقاله معروف ترین معماران دکوراسیون داخلی و ویژگی های آثارشان را گردآوری نموده ایم.

معماران داخلی مشهور دنیا و آثار قابل توجه دکوراسیون آنها

معماران داخلی مشهور دنیا

معماران دکوراسیون داخلی مشهور دنیا که دکوراسیون های داخلی با استعداد و جذابی را ارائه می دهند ، با سبک های مختلف دکوراسیون خود توجه همه سلایق را به خود جلب می نمایند. در ادامه 10 معمار مشهور دنیا را معرفی می کنیم که با طرح های شاخص خود برنده جوایز بین المللی شده اند.

پریش

در واقع همه ما با سبک دکوراسیون خانم پریش یکی از معماران دکوراسیون داخلی معروف آمریکا آشنایی کامل داریم. پریش ، خالق سبک کانتری آمریکایی ، در استفاده از فضای تاثیرگذار رمانتیسیسم در دکوراسیون ، ابایی نداشت. این سبک ایجاد شده به وسیله Sister Parish که به وفور از رنگ های ملایم ، چوب سفید و نقوش گل استفاده می نماید ، امروزه به یکی از محبوب ترین ترندهای دکوراسیون در دنیا تبدیل شده است. مبلمان چشم نواز آمریکایی با رنگ های ملایم اما چشم نواز و محیطی گرم مفهومی است که در همه خانه ها و حتی در کافه ها و رستوران ها به کرات دیده می شود.

تیری دسپونت

Thierry Despont ، یکی از اولین معماران دکوراسیون داخلی به شمار می آید که وقتی صحبت از دکوراسیون مدرن به فکر می رسد ، خطوط شفاف و ظاهر درخشان آثار او معین می شود. معمار معروفی که با مهارت از مبلمان به سبک مدرن ، محیط های تحت سلطه رنگ های سرد و روشن و گذر از دکوراسیون مدرن به صنعتی استفاده می نماید. به طور معمول ، آثاری نوآورانه در دکوراسیون خلق می نماید. عاشق استفاده از الگوهای چوبی و هندسی بوده و با لوسترهای پیشگام خود توجه زیادی را به خود جلب کرد.

آلبرت هدلی

Albert Hadley طراح داخلی معروف که در سال 2012 درگذشت ، یکی از معماران دکوراسیون داخلی است. وی که پروژه های بزرگی را در زمینه طراحی داخلی در ایالات متحده انجام داده است ، معمولاً مفاهیم دکوراسیون مدرن و کلاسیک را در هم می آمیزد. هدلی که با مهارت زیاد یکی از نام هایی بوده که بسیاری از مفاهیم دکوراسیون خارق العاده را جابجا می نماید. آثار معمار معروف وی که خانه ها و دفاتر خانواده های پرجمعیت را در آمریکا تزئین نموده ، حتی امروز منبع الهام بسیاری برای همه طراحان داخلی است.

دیوید هیکس

کمی به عقب برمی گردیم و با یک طراح داخلی معروف که اثری از خود در دهه 90 به جای گذاشت ادامه می دهیم. طراح داخلی بریتانیایی با افزودن رنگ ها و بافت های نو به مفهوم دکوراسیون کلاسیک ، حس متفاوتی ایجاد می نماید. David Hicks از معماران دکوراسیون داخلی که ظاهر پر زرق و برق و شلوغ در دکوراسیون انگلیسی را ساده نموده و از رنگ هایی استفاده می نماید که قبلاً استفاده نشده اند و بدین ترتیب به هارمونی کاملی بین نوستالژیک و مدرن دست می یابد.

دوروتی دریپر

به اوایل دهه 1900 باز می گردیم و نگاهی به سبک یکی دیگر از معماران دکوراسیون داخلی دوروتی دریپر می اندازیم که به نمادی در طراحی داخلی تبدیل شده است. دریپر با استفاده از رنگ های مشکی و تیره فراوان در کانسپت هایی که خلق نموده ، با انتخاب های جسورانه اش در دکوراسیون برجسته شد. امروزه می توان با الگوهای متمایز و رنگ های متمایز در طرح های این معمار داخلی معروف روبرو شد که با ترکیب هایی که می تواند با مفهوم دکوراسیون مدرن سازگار شود ، نگرش بسیار نوآورانه ای را برای دوره خود به نمایش می گذارد.

بانی ویلیامز

بیایید به دوران مدرن بازگردیم و نگاهی به مفاهیم چشم نوازی بیندازیم که معمار مشهور بانی ویلیامز خطوط سنتی را با طرح های مدرن ترکیب می نماید. ورق طلای کلاسیک ، مبلمان حک شده با جزئیات مدرن و فضاهای مبله شده آثار ویلیامز کاملاً چشم نواز هستند. ویلیامز با توجه به ایجاد فضاهای نشیمن منظم و بعلاوه زیبایی شناسی در طراحی های خود ، معمولا چیدمان مبلمان را در قالب محیط های شلوغ انجام می دهد. رنگ های گرم ، درخشش های طلایی ، جزئیات نقره ای و الگوهای معین برای مفاهیم ویلیامز ضروری هستند.

بیلی بالدوین

بیلی بالدوین یکی از معماران دکوراسیون داخلی است که می تواند از آثار هنری کلاسیک ، ظاهر مدرن بسیار جالبی خلق کند. این طراح داخلی معروف که خانه افراد مشهور بسیاری را طراحی نموده ، فضاهای شلوغ را در هماهنگی کامل گرد هم آورده است. بالدوین که دوست دارد از همه رنگ های خاص مانند قرمز ، سیاه ، زرد و نارنجی استفاده کند ، جزئیات طلایی و الگوهای قومی را نیز در طرح های خود گنجانده است. از معروف ترین طرح های بالدوین می توان به آپارتمان کول پورتر والدورف تاورز و خانه جکی او در اسکورپیوس ، یکی از جزایر یونان اشاره نمود.

ژان میشل فرانک

ژان میشل فرانک ، یکی از پیشگامان معماران دکوراسیون داخلی ، با طراحی های ساده اما چشم نواز خود یکی از مشهورترین طراحان داخلی فرانسه در دهه 1930 بود. فرانک که معمولاً رنگ های روشن و خطوط ملایم را در طرح های خود قرار می دهد ، این ایده را دارد که دکوراسیون به منظور ایجاد زیبایی شناسی بیشتر با مبلمان کمتر است و مفاهیم خود را بر اساس این دیدگاه تنظیم کرد. یکی دیگر از ویژگی های مهم فرانک این بوده که از مبلمانی که خودش طراحی نموده در خلق کانسپت ها استفاده می نماید. وی با ترکیب ظرافت و زیبایی شناسی با روند کوبیسم در دکوراسیون خود ، طراح میز پارسونز است که جایگاه ویژه ای در میان مبلمان مینیمال دارد.

کلی هاپن

کلی هاپن ، یکی از معماران دکوراسیون داخلی سبک مدرن و از نام های مورد توجه مفاهیم ظریف است. تمام جزئیات به خوبی در طرح های او چیده شده است. هاپن نقشه راهی را تعریف نموده که در طراحی های خود به سلیقه های اشرافی و سطح بالا توجه می نماید ، جایی که او ثروت ، هماهنگی و زیبایی شناسی را با هم ترکیب می نماید. کلی هاپن با مبلمان چوبی ، ورق های طلا ، نقاشی های دقیق و تزئین شده و بسیاری از لوازم جانبی دیگر ، اثر خود را در جنبش دکوراسیون مدرن به زندگی ما می آورد.

کریم رشید

کریم رشید که با تزییناتش شورشی در برابر کانسپت دکوراسیون مینیمال و ساده ارائه می نماید ، یکی از معماران دکوراسیون داخلی دوران مدرن است. رشید که از رنگ های زنده استفاده نموده و با طراحی های فوق العاده خود تفاوت ایجاد می کند ، خالق مفاهیمی است که به نظر می رسد از آینده می آیند. فوراً می توان یک فضای نشیمن طراحی شده به وسیله کریم رشید را تشخیص داد که اغلب رنگ سفید تند را در طرح های خود و بعلاوه چند رنگ را شامل می شود. این معمار مشهور دکوراسیون داخلی را به وسیله خلاقیت در آثارش ارزیابی می نمایند که با سبک خود که الهام بخش همه طراحان داخلی نسل نو است.

منبع: اتاق

به "معماران داخلی مشهور دنیا و آثار قابل توجه دکوراسیون آنها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معماران داخلی مشهور دنیا و آثار قابل توجه دکوراسیون آنها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید