طرز تهیه معجون پاپریکا و سیر؛ یک چاشنی فوق العاده برای هر غذا

به گزارش ساعت شیک، سس ها چاشنی های بسیار مهمی هستند که می توان قبل یا بعد از پخت به غذا افزود. یکی از محبوب ترین چاشنی های غذا، پاپریکا است که به شکل پودر یا سس وجود دارد و طعم هر غذایی را بهتر می کند. اما در این قسمت تصمیم گرفتیم که طرز تهیه معجون پاپریکا را به شما آموزش دهیم که با افزودن هر قاشق آن به غذا، طعم غذای شما کاملا متحول خواهد شد.

طرز تهیه معجون پاپریکا و سیر؛ یک چاشنی فوق العاده برای هر غذا

معجون پاپریکا در واقع سس پاپریکا است که بسیار غلیظ تهیه می شود. از این سس برای تهیه بسیاری از غذاها مثل مرغ، ماهی و اسپاگتی می توان استفاده کرد. همچنین می توانید آن را کنار غذا سرو کنید و به عنوان چاشنی کمی از آن را روی غذای خود بریزید تا طعم کبابی تند و شیرین آن غذای شما را خوشمزه تر کند.

این سس بسیار سالم تر از سس های آماده است چرا که در آن از سبزیجات گریل شده و روغن زیتون طبیعی استفاده شده است. این سس طعمی نسبتا تند و شیرین دارد اما شما می توانید با گریل کردن یک یا دو عدد فلفل تند در کنار فلفل دلمه ای ها، تندی بیشتری به آن بدهید.

  • طرز تهیه سس گوجه فرنگی همه کاره برای پیتزا، پاستا و غذاهای خانگی دیگر
  • طرز تهیه خورش مرغ افغانستانی
  • طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار با سس مخصوص

در صورتی که شما هم از عطر و طعم این معجون خوشمزه لذت بردید، می توانید برای مشاهده دستورالعمل های بیشتر مثل انواع غذاها، سالادها و دسرهای خوشمزه و معروف، به آرشیو آموزش آشپزی تصویری ساعت شیک مگ مراجعه کنید.

مواد لازم برای 250 گرم معجون

  • فلفل دلمه ای قرمز: 3 عدد
  • سیر: 5 تا 7 حبه
  • روغن زیتون: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه معجون پاپریکا

1.

فلفل ها را برش زده و قسمت داخلی آن ها را خارج کنید. سپس آن ها را در سینی فر بچینید و سیر و نیمی از روغن زیتون را روی آن بریزید. سینی را در طبقه وسط فر، با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

2.

بسته به حرارت فر، بین 40 دقیقه تا یک ساعت و نیم زمان می برد تا فلفل دلمه ها مانند تصویر، گریل شوند. زمانی که آب میان بافتی فلفل ها از بین رفت و نرم شد، می توانید سینی را از فر خارج کنید.

3.

فلفل دلمه ای ها را داخل میکسر، مخلوط کن یا چرخ گوشت بریزید و به همراه مابقی روغن زیتون، نمک و فلفل قرمز میکس کنید تا جایی که پوره شود.

4.

میزان غلظت این سس را می توانید با اضافه کردن روغن زیتون تغییر دهید.

5.

معجون یا سس پاپریکای شما حاضر است.

نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه معجون پاپریکا و سیر؛ یک چاشنی فوق العاده برای هر غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه معجون پاپریکا و سیر؛ یک چاشنی فوق العاده برای هر غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید