پشتیبانی و خدمات حرفه ای شبکه و سرور توسط مفتاح رایانه افزار
به گزارش ساعت شیک، مجازی سازی سرور که در شبکه ها و مراکز داده ای سازمان ها و شرکت های عظیم کاربرد دارد، تکنولوژی است که در سال های اخیر وارد دنیای شبکه های رایانه ای شده است. به دلیل پیچیدگی در طراحی و پیاده سازی آن و همچنین با توجه به حساسیت شبکه های مجازی، می بایست برای امر پیاده سازی از کارشناسان متخصصی در این زمینه استفاده گردد. مفتاح رایانه افزار با به کارگیری کارشناسان حرفه ای و با مهارت و دانش بالا سالیان متمادی است که در این حوزه فعالیت دارد و پیروز شده است که عملیات پیاده سازی استاندارد شبکه های مجازی و دیتا سنترها را برای سازمان ها و شرکت های مختلفی را به انجام برساند.

مجازی سازی سرور و شبکه چیست و انواع آن کدام است؟
انواع مختلفی از مجازی سازی ها در شبکه های رایانه ای با کاربردهای های متنوع وجود دارد که یکی از آن ها مجازی سازی سرور است، این نوع مجازی سازی به منظور مدیریت منابع شبکه و سرور مورد استفاده قرار می گیرد.در این تکنولوژی از چندین منابع سخت افزاری استفاده می گردد که این منابع توسط یک مدیریت نرم افزاری قادر به فعالیت بوده و خدمات خود را از این طریق به کاربران ارائه می دهند، استفاده مشترک از منابع سخت افزاری در کاهش هزینه ها تاثیر فراوانی دارد و این می تواند مهم ترین دلیل برای روی آوردن سازمان ها در استفاده از این نوع مجازی سازی باشد.
پردازشگرهای گرافیکی- رم- کارت شبکه و بعضی اجزای نرم افزاری از جمله منابع سخت افزاری هستند که می توانند به صورت مشترک میان کاربرانی که بر روی این شبکه قرار دارند مورد استفاده قرار گیرند.
انواع نرم افزارهایی که در مدیریت مجازی سازی سرور و شبکه می توانند مورد استفاده قرار گیرند به قرار ذیل است :
- VMWARE
- OpenVZ
- Microsoft Hyper V
- Citrix Xen
انواع مجازی سازی سرور و شبکه
در مجازی سازی سرور شبکه از نرم افزار ها و سایر منابع به همان طریقی که بر روی شبکه های فیزیکی قرار دارند می توان استفاده کرد، در این فناوری تمامی منابع برای کاربران شبیه سازی می گردد مانند پورت ها- سوئیچ ها- فایروال و...
شبکه ای که در آن از مجازی سازی سرور استفاده می گردد از استحکام و قابلیت های شبکه فیزیکی نیز برخوردار است و کلیه قسمت های مجازی شده سخت افزاری بدون هیچگونه وابستگی می تواند فعالیت کند. انواع مجازی سازی سرور و شبکه به قرار ذیل است:
- مجازی سازی دسکتاپ Desktop Virtualization
- مجازی سازی ذخیره سازها Storage Virtualization
مانیتورینگ شبکه چیست؟
مانیتورینگ شبکه به معنای نظارت مداوم بر شبکه است که این امر به منظور مدیریت بر شبکه و اطمینان از طرز کار صحیح آن انجام می گردد، بدون مانیتورینگ شبکه امکان نظارت بر شبکه برای مدیرشبکه وجود ندارد.به وسیله مانتیورینگ شبکه می توان هر گونه ایراد و نقصی که در شبکه وجود دارد را شناسایی نموده و برای رفع نمودن آن اقدام کرد، به عنوان مثال با استفاده از این روش می توان شرایط بعضی اجزای شبکه مانند روترها- سوئیچ ها- سرورها و ماشین های مجازی را به صورتا مداوم چک کرد و از عملکرد صحیح آن ها اطمینان حاصل کرد، اگر چنانچه هر گونه مسئله ای در شبکه ایجاد گردد نرم افزار مانیتورینگ آن را به مدیر شبکه اطلاع داده و از مختل شدن کارکرد شبکه ممانعت می نماید.با توجه به موارد ذکر شده در یک تعریف کلی از مانیتورینگ شبکه می توان گفت فرایندی است که در طی آن مدیر و یا مالک شبکه قادر است بر کلیه رفتارها و منابع موجود در شبکه نظارت و مدیریت کامل داشته باشد.
بعضی از مهم ترین مزایای مانیتورینگ شبکه به قرار ذیل است:
1- کاهش هزینه ها
2- افزایش بازده شبکه
3- یاری به ارتقای امنیت
4- تسریع عیب یابی
رایانش ابری چیست و چه کاربردی دارد؟
رایانش ابری یا Cloud Computing که بر بستر اینترنت انجام می گردد شامل خدماتی می گردد که به منظور رایانش برای سرورها- ذخیره سازی- پایگاه های داده- نرم افزار- شبکه- بررسی و .... توسط شرکت های عرضه نماینده رایانش یا Cloud ارائه می گردد.
شرکت هایی که این خدمات را انجام می دهد هزینه آن را مانند پرداخت آب و برق خانه ها دریافت می نمایند.
کاربرد رایانش ابری
رایانش ابری اولین سرویس خود را در حدود یک دهه گذشته ارائه داده است و اکنون نیز در تمامی سازمان های عظیم، واحد ها و شرکت های دولتی و خصوصی کوچک و عظیم از این تکنولوژی در کار خود بهره می برند، در ادامه برای درک بهتر از نحوه کاربرد رایانش ابری چند مورد از کاربردهای آن را به شما معرفی می کنیم.
با استفاده از رایانش ابری می توانید:
- اپلیکیشن های جدید طراحی نموده و بسازید
- داده ها را ذخیره نموده و همزمان از آن ها بک آپ بگیرید و در صورت حذف شدن آن ها را مجددا بازیابی کنید.
- وب سایت ها و وبلاگ ها را مدیریت و سازمان دهی کنید.
- نرم افزارهایی را براساس احتیاجهای کاربران ارائه دهید
- انتشار فایل های صوتی و ویدئویی
- داده ها را به منظور ارائه الگوها تجزیه و تحلیل کنید
مهمترین مزایای به کارگیری رایانش ابری توسط سازمان ها به قرار ذیل است:
1- هزینه
استفاده از رایانش ابری موجب می گردد که دیگر احتیاجی به خرید نرم افزارها و سخت افزارها و نصب و راه اندازی آن ها نداشته باشید که علاوه بر کاهش هزینه ها موجب سرعت بخشیدن به کارها نیز می گردد.
2- سرعت
اکثریت سرویس های رایانش ابری خدمات خود را براساس احتیاجهای موجود ارائه می دهند از این رو کارها با سرعت بیشتری انجام می گردد.
3- مقیاس جهانی
یکی از مهم ترین مزیت های رایانش ابری انعطاف پذیری آن است به این معنا که می توان مقدار معینی از منابع را در مواقع احتیاج و در موقعیت جغرافیایی مناسب ارائه داد.
4- بهره روی
رایانش ابری بعضی احتیاجمندی ها که در مراکز داده و دیتاسنترها وجود دارد مانند رک گذاری و استک گذاری را حذف می نماید.
5- عملکرد
نحوه عملکرد رایانش ابری به گونه است که در صورت اجرا بر روی یک شبکه جهانی از دیتاسنترها قابلیت ارتقا به آخرین ورژن سخت افزاری و کارامد را دارد.
6- قابلیت اطمینان
رایانش ابرای این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که با کمترین هزینه ممکن بتوانید عملیات پشتیبانی و بک آپ گیری از داده ها و بازیابی اطلاعات را انجام دهید.
برای اطلاع از خدمات شبکه و سرور می توانید نام مفتاح رایانه افزار را در گوگل سرچ کنید و یا با شماره 42922-021 تماس حاصل فرمایید و از مشاوره های خوب کارشناسان فنی مجموعه مفتاح رایانه افزار بهره مند شوید.
منبع: فرارو