پودینگ برنجی؛ دسر ترکی برای روزهای خنک و بارانی

به گزارش ساعت شیک، یک دسر ترکی بسیار خوشمزه است که مشابه شیر برنج خودمان است البته با کمی تغییرات زیرا بافت بسیار نرم و سبکی دارد که می توان علت آن را نشاسته ذرت دانست و خامه زیرا به علت چربی بافتی نرم و غلیظ به پودینگ برنج می دهد. اگر طعم و مزه شیر برنج را دوست دارید و تنها چیزی که اذییتون می کنه بوی خامی برنج است این دسر یک جایگزین بسیار مناسب است که اگر با رعایت نکات زیر تهیه کنید قطعا طعمش را دوست خواهید داشت. اما علاوه بر طعم پودینگ برنج خواصی هم دارد مانند کلسیم، ویتامین A، سلامت استخوان و دندان ها و پوکی استخوان می باشد که به همین جهت بسیار برای بچه ها مفید می باشد. امروز پودینگ برنج بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

پودینگ برنجی؛ دسر ترکی برای روزهای خنک و بارانی

چی لازم دارم:

برنج 1 پیمانه

هل 3 عدد

گلاب 2 ق غذا خوری و 1/4 پیمانه

نشاسته ذرت 2 ق غذا خوری

شکر 1/2 لیوان

خامه 100 گرم

شیر 1 لیتر

مرحله اول : آماده سازی برنج

ابتدا برنج را پاک کنید و چندین بار با آب گرم بشورید و درحین شستن خوب چنگ بزنید تا برنج کمی خردتر گردد. وسط هل ها شکاف دهید و برنج را با دانه هل و 2 ق غذا خوری گلاب و مقداری آب بگذارید تا خیس بخورد

مرحله دوم : پخت برنج

بعد از گذشت چند ساعت برنج را داخل قابلمه ریخته و 5 لیوان به آن آب اضافه کنید و با شعله ملایم اجازه دهید تا برنج پخته و نرم گردد و آب آن کاملا کشیده گردد.

مرحله سوم : مخلوط کردن شیر و شکر

نشاسته ذرت را داخل یک کاسه ریخته و با شکر مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و به تدریج شیر سرد را به آن اضافه کنید تا نشاسته کاملا باز گردد.

مرحله چهارم : پخت پودینگ برنج

وقتی برنج شکفته شد دانه های هل را خارج کنید و مخلوط شیر را به آن اضافه نموده و هم بزنید و اجازه می دهیم 20 دقیقه بجوشد اگر مواد غلیظ شد می توانید مقداری شیر اضافه کنید ولی اصلا نباید آب بریزید وقتی پودینگ خوب غلیظ شد 1/4 پیمانه گلاب را افزوده و اجازه دهید تا دوباره به جوش بیاد به محض جوش آمدن شعله را خاموش کنید و داخل ظرف سرو بریزید و با دارچین و پودر پسته تزئین کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه پودینگ برنج

مقدار اضافه کردن شکر به ذائقه شما بستگی دارید اگر شیرین تر دوست دارید می توانید کمی بیشتر شکر اضافه کنید.

اگر دوست دارید پودینگ برنج را کم کالری تر تهیه کنید خامه را حذف کنید و از شیر کم چرب بهره ببرید.

پودینگ ها بعد از خنک شدن سفت خواهد شد.

می توانید از برنج نیم دانه معطر ایرانی برای تهیه این پودینگ برنج بهره ببرید.

اجازه دهید تا کاملا مواد بجوشد وگرنه بوی خامی نشاسته احساس می گردد.

منبع: گردشبان

به "پودینگ برنجی؛ دسر ترکی برای روزهای خنک و بارانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پودینگ برنجی؛ دسر ترکی برای روزهای خنک و بارانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید